Duidelijk Betrokken

E – Coaching.

De huidige tijd vraagt om een flexibele vorm van coaching. Dankzij e-coaching kunnen coachingstrajecten effectief en efficiënt worden ingericht, waardoor cliënten snel, resultaatgericht en duurzaam kunnen worden geholpen met hun vragen.


Naast een persoonlijk coachingstraject bieden we ook coachingstraject via internet aan. Het coachingstraject verloopt dan veelal via e-mail, chat, sms en of skype.

Voor wie?

Sommige mensen geven aan schriftelijk communiceren de voorkeur boven mondelinge communicatie.
Zij vinden het prettig om hun gedachten zorgvuldig te formuleren voor ze aan een ander prijs te geven en de tijd te nemen om goed tot zich te laten doordringen wat er door de ander is gezegd. Zij halen de kernpunten uit de tekst, lezen en herlezen. Zij slaan de tekst op in hun pc, om deze op een later moment nog eens na te lezen. Gedurende dit proces komen ze tot nieuwe inzichten.

Voor die mensen is e-coaching een ideale manier van werken.

E-coaching is een flexibele manier van coaching. Niet op een bepaald tijdstip naar een afspraak moeten, maar lekker achterover leunen en je coachingsvragen schrijven of de reacties daarop lezen, op het moment dat het jou het beste uitkomt en zo vaak als je wilt.

E-coaching is geschikt voor cliënten maar ook voor bedrijven voor wie de stap naar persoonlijk contact (nog) te groot is en graag in alle anonimiteit, op een door hun zelf gekozen moment, in zijn/haar eigen vertrouwde omgeving aan hun financiële problemen willen werken. De client ontvangt,volgens afspraak binnen 24 uur tot 48 uur, per mail een reactie. De feedback van de e-coach kun je daardoor direct toepassen in de praktijk.

E-coachingstraject

Bij e-coaching is er geen sprake van vaste afspraken op gezette tijden, de e-coach komt ook niet bij jou thuis. E-coaching vereist in tegenstelling tot face-to-facecoaching, een bepaalde mate van zelfdiscipline en zelfstandigheid.

Inhoud coachingssessies

Eén coachingssessie bestaat uit:

  • Eén mail van mij met vragen, opdrachten en informatie.
  • Eén mail van jou met antwoorden, inzichten en (maximaal 2) concrete vragen.
  • Eén mail bestaat uit maximaal twee concrete en specifieke vragen.


Werkwijze

U ontvangt voor we starten met het e-coachingstraject per e-mail, een intakeformulier. Zo krijg ik een goed beeld van de hulpvraag, doelstellingen, wensen en verwachtingen. Omdat coaching maatwerk is ontvangt u naar aanleiding van de intake een voorstel in de vorm van een offerte. We maken pas een eerste afspraak voor e- coaching als u akkoord gaat met mijn voorstel. Aan de intake zijn geen kosten verbonden.

 

Tarieven E- Coaching.

  • Telefonische coaching gesprekken of via sociaal media kosten € 22,50 per kwartier (dit is een vast tarief). 
  • Email coaching kost € 25,00 per vraag met 1 antwoord per mail.

Als je wilt dat de coach bij jou aan huis komt is het intakegesprek ook gratis maar worden er € 0,20 reiskosten per kilometer in rekening gebracht.

 

 

 Contact