Duidelijk Betrokken

Over ons

 

Betrokkenheid, Transparant, Duidelijk, Vertrouwen, Respect, Betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn de kernwaarden van Het Friesche Huys Bewindvoering.

 

Een persoonlijke benadering vinden we belangrijk, evenals een nauwe samenwerking met hulpverleners in ons streven naar maatwerk.

Zo zijn we bijvoorbeeld uitstekend in staat om een optimale financiële huishouding te koppelen aan de perfecte zorg en begeleiding, door de situatie van iedere cliënt regelmatig te evalueren en, waar nodig, aan te passen.

Niet alleen door onze jarenlange samenwerking met zorginstellingen en hulpverleners, maar ook door een grote vertrouwdheid met relevante instanties als rechtbanken, zorgkantoren, UWV, gemeentes en financiële instellingen. We weten dus als geen ander hoe de persoonlijke en financiële belangen behartigd moeten worden van mensen die daar zelf op enigerlei wijze niet of meer toe in staat zijn.

Het Friesche Huys bewindvoering is een onderneming met ruim 26 jaar financiële ervaring in bank en verzekeringswezen en weet zich gesteund door een gepassioneerd en gemotiveerd oprichter Jan Peter Nagel, die vertrouwen, integriteit en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Betrokkenheid bij en empathie voor de zwakkere in de samenleving, gecombineerd met zijn financiële achtergrond zijn voor Het Friesche Huys voldoende ingrediënten om voor u de gewenste rust te creëren. Hierbij kan persoonlijk contact met Jan Peter Nagel het verschil voor u maken.

Ik ben JP Nagel,beschermingsbewindvoerder, een door het kwaliteit bureau van de rechtbank goedgekeurd en gediplomeerd professioneel beschermingsbewindvoerder

Sinds 2009 is Het Friesche Huys Bewindvoering een organisatie die zich bezig houdt met het financiële ontzorgen. In 2009 zijn wij gestart met bewindvoering en budget beheer, in 2012 zijn de werkzaamheden uitgebreid met administratie voor ZZPers.

U kunt bij Het Friesche Huys Bewindvoering terecht voor Bewind voering, Beschermingsbewind, verschillende vormen van Budgetbeheer en Mentorschap en Schuldhulpverlening.Speciaal voor particuliere cliënten kunnen wij de gehele administratie verzorgen en hulp bieden bij problemen. Omdat bij onze dienstverlening vertrouwen een belangrijk aspect is, werken wij conform de richtlijnen van het College Bescherming Persoonsgegevens.

Onze Doelgroep

De mensen waarvoor we werken, kunnen worden opgedeeld in een aantal categorieën, die gezamenlijk onze doelgroep vormen:

  • Mensen met een verstandelijke beperking.
  • Dementerende ouderen.
  • Ouderen die in een zorginstelling verblijven.
  • Mensen met een verslaving.
  • Mensen met een psychiatrische aandoening.
  • Mensen met financiële problemen of die hun eigen financieel overzicht kwijt zijn.


 Onze visie is;  

Een persoonlijke benadering vinden we erg belangrijk, evenals door een nauwe samenwerking met hulpverleners streven we naar maatwerk. Zo zijn we bijvoorbeeld uitstekend in staat om een optimale financiële huishouding te koppelen aan de perfecte zorg en begeleiding, door de
situatie van iedere cliënt regelmatig te evalueren en, waar nodig, aan te passen en bij te sturen.Lees gerust verder en kijk of Het Friesche Huys Bewindvoering van betekenis kan zijn voor jou of iemand die je kent.

Heb je vragen neem dan contact met ons op via 06-293 499 74 of email ons via info@hetfrieschehuys.nl.

 

Ons Motto.

Duidelijk Betrokken 


 

 mail zenden

 

 contact klik hier